pintar i restaurar comunitats de veins. Pintors barcelona

Pressupost pintar o restaurar façanes, vestibuls i escales, comunitats de veins. Restauraciò  del patrimoni . Pintors Barcelona

Pintores de Comunidades de Vecinos. Pintors Barcelona

Pintors Barcelona li ofereix treballs de pintura i restauraciò de comunitats de veins., vestibul, escala antiga, façanes.

També fem restauració d`estuc al foc, esgrafiats de calç

A Pintors Barcelona le farem el millor pressupost de pintura per rehabilitació de la seva finca i també fem treballs restaurar façanes i edificis en comunitats de veins.

Duem a terme la neteja, conservació i restauració d'estuc de calç i esgrafiats en  façanes, patis, escales. Fem pressupost per pintar i restaurar edificis i facanes modernistes a Barcelona, L´Eixample, Ciutat Vella,  Gracia, Sants, les Corts.. Fem restauració de estucs cal en vestibul i escala fetas amb acabats tradicionals dels millors estucadors i artesans  de l'època modernista.

Siguim  o no catalogades, façanes, patis i escales interiors de l`eixample representen un important llegat del nostre patrimoni arquitectònic. Destacan les tècniques de estuc  de calç, esgrafiats, estuc al foc, daurat i policromia.  Los estucs de calç de les   façanes presenten  acabats lliscats , o raspat amb silleria i esgrafiats.

En interiors, escalinates, patis i sales estan fets amb tècniques de estucat  planxat al foc, llis o amb aigües, crean  marmorizats  elegants i esgrafiats. En la pintura del sostre, belles pintures murals, daurats  i policromada embellecen  els ornaments.

 

Restauració estuco a fuego al l´eixample. Pintors Barcelona. Estuc al foc
Estuco a la cal marmolizado con esgrafiado

 

La restauració d'aquests edificis es realitza normalment, segons un informe tècnic de la direcció facultatiua, però quan no apareixen anomalies estructurals i no podeu demanar subvenció, també pot fer-se  directament amb els veins de la comunitat animats  a recuperar els acabats original de les parets.  Cada tècnica requereix un treball acurat i net i ordre.

Treballen amb els mateixos materials del passat: calç, sorra i terra; o també amb  noves tècniques, per agilitzar els processos, com son els silicats, consolidants de pedre, pigments i aglutinants de nova generació

 

 

Restauració vestibul estuc al foc escala veins.   Pintors Barcelona
Restauraciò vestibul

Si dessit-ja pintar o rehabilitar la seva comunitat de veins restaurar estuc al foc o pintar  vestíbul o l'escala , amb Pintors Barcelona pot recuperar el valor estètic original, revaloritzar la finca i millorar el patrimoni arquitectònic de la ciutat

 

A Pintors de Barcelona executem   les feines de pintar o restaurar dins al marc d'un taller artesanal, on es realitzen tots els processos de treball per un equip qualificat. Som pintors professionals i ens esmeren sempre per obtindre la maxima calitat. Utilitzem materials de les principals marques del sector en totes les nostres comandes.

 

 

de manera GRATUÏTA li assesorem  I PREPARem UN PRESSUPOST PER pintar o restaurar L'ESCALA , vestibul  O FAÇANA DE LA SEVA COMUNITAT.

Rehabilitació i restauració de vestibul i escales a l´eixample. Pintors Barcelona
Veneciano a la cal y cornisa policromada

 Pot sol-licitar un presupost sense compromis para restaurar o pintar la seva comunitat ompli formulari   o  telefónicament al 609 32 55 77

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

En cumplimiento de la LOPD 15/1999 de 13 de Diciembre, le informamos que sus datos podrían pasar a formar parte de un fichero propiedad de la empresa Pintors Barcelona. Usted tiene derecho de acceso, rectificación, oposición y cancelación que puede ejercer mediante escrito a la dirección anteriormente indicada. Por la presente autoriza expresamente a la compañía a que le remita información sobre sus servicios a la dirección de correo electrónico indicada en el formulario. La información ofrecida en esta página web es meramente orientativa y no es, en ningún caso, vinculante.