PREU PINTOR EN  BARCELONA. PINTORS BARCELONA

PINTORS PROFESSIONALS EN BARCELONA

Arts Kromia,  Pintors Barcelona són un taller de pintura professional. 

Fem treballs de pintura de pisos, de pintura mural decorativa i tambe pintem i restaurem comunitats de veins. Pressupots per pintar pis.  Pressupost per pintar escala de veins. Ho  fem tot en pintura decorativa:  plàstic llis mate i vellutat, veladura , pintura al silicat, esmalts i acrílic,  estuc de calç , estucs venecians, estuc al  foc...  Ens adaptem a les necessitats del client fins a trobar la millor opció, i  el  pressupost pintura pis mes ajustat.  Som pintors de pisos especialistes en millorar l'estat general de les parets per pintar, aconseguint així, mes elegancia  i una major durabilitat de les feines, com un manteniment mes fàcil i econòmic.

 

Les nostres resenyas a Google Maps

Personalitzem el seu espai  fent estudi del color in situ amb les propostes plantejades

Els espais: cada espai per pintar requereix un sistema se treball  diferent. La nostra experiència permet mostrar més opcions al client. Segons la necessitat práctica i estetetica del pis, oficina, botiga, elaborem les  ofertes de pintar casa.

Fer nosaltres directament les comandes, sense intermediaris, i dins del ambit familiar de taller especialitzat, fa que el nostres   pressupost per pintar pis tinguin   preus  m2 molt competitius.

 

 

 Adaptem les nostres tècniques de combinacions de pintura i color a les seves necessitats, assessorant i proposant alternatives que millor s'ajusten. Realitzem

treballs de pintura amb la velocitat màxima, ordre i neteja, desmuntatge i muntatge de mobles, protegint-lo tot: mobles, paviment, marcs, finestres, plàstic , catifa... Realitzem treballs de pintura i estuc.

Treballen a Barcelona: Eixample, Gràcia, Les Corts, Sant Gervasi, Bonanova,... i també a rodalies.

 

.

Respecte al medi ambient: treballem amb materials certificats de les principals marques i qualitats, donant preferència a la pintura ecológicas i pinturas   base d'aigua.

Respectem la salut de les persones i la nostra seguretat.

Pintors Barcelona. Fernando Estrada

 Des de 1980, en un marc de taller familiar artesà, realitzem tots tipus d'acabats en pintura decorativa i restauració de patrimoni arquitectònic a Barcelona.

Des de les aplicacions més moderna i avantguardista a les aplicacions més clàssics i refinats.

Som un taller associat al del Gremi Pintors de Barcelona des de 1990  a ón amb el pas dels anys ens  hen anan guanyant  un prestigi professional, per la qualitat de les nostres feines i per participar en diferents activitats de la escola taller i mantenir viu  un interés vocacional de formació contínua en l'ofici de pintor.

 

Pintors Barcelona són una opció segura per satisfer les vostres demandes amb responsabilitat i garantia.                                                  No dubti en comptar en nosaltres!