PINTAR PIS en BARCELONA. PINTORS BARCELONA

Arts Kromia,  Pintors Barcelona són un taller de pintura professional.  Pressupots per pintar pis.  Pressupost per pintar escala de veins. Ho  fem tot en pintura decorativa:  plàstic llis mate i vellutat, veladura , pintura al silicat, esmalts i acrílic,  estuc de calç , estucs venecians, estuc al  foc...  Ens adaptem a les necessitats del client fins a trobar la millor opció, i  el  pressupost pintura pis mes ajustat.  Som pintors de pisos especialistes en millorar l'estat general de les parets per pintar, aconseguint així, mes elegancia  i una major durabilitat de les feines, com un manteniment mes fàcil i econòmic.

 

Personalitzem el color fent mostres in situ amb les propostes plantejades

Els espais: cada espai per pintar requereix un sistema se treball  diferent. La nostra experiència permet mostrar més opcions al client. Segons la necessitat práctica i estetetica del pis, oficina, botiga, elaborem les  ofertes de pintar casa.

Fer nosaltres directament les comandes, sense intermediaris, i dins del ambit familiar de taller especialitzat, fa que el nostres   pressupost per pintar pis tinguin   preus  m2 molt competitius.

 

 

 Adaptem les nostres tècniques de combinacions de pintura i color a les seves necessitats, assessorant i proposant alternatives que millor s'ajusten. Realitzem

treballs de pintura amb la velocitat màxima, ordre i neteja, desmuntatge i muntatge de mobles, protegint-lo tot: mobles, paviment, marcs, finestres, plàstic , catifa... Realitzem treballs de pintura i estuc.

Treballen a Barcelona: Eixample, Gràcia, Les Corts, Sant Gervasi, Bonanova,... i també a rodalies.

 

.

Respecte al medi ambient: treballem amb materials certificats de les principals marques i qualitats, donant preferència a la pintura ecológicas i pinturas   base d'aigua.

Respectem la salut de les persones i la nostra seguretat.

Pintors Barcelona. Fernando Estrada

 Des de 1980, en un marc de taller familiar artesà, realitzem tots tipus d'acabats en pintura decorativa i restauració de patrimoni arquitectònic a Barcelona.

Des de les aplicacions més moderna i avantguardista a les aplicacions més clàssics i refinats.

Som un taller associat al del Gremi Pintors de Barcelona des de 1990  a ón amb el pas dels anys ens  hen anan guanyant  un prestigi professional, per la qualitat de les nostres feines i per participar en diferents activitats de la escola taller i mantenir viu  un interés vocacional de formació contínua en l'ofici de pintor.

 

Pintors Barcelona són una opció segura per satisfer les vostres demandes amb responsabilitat i garantia.                                                  No dubti en comptar en nosaltres!