¿quant costa pintar un pis a Barcelona?

A pintors Barcelona li mostrem com fer un pressupost per pintar pis

 Precio de pintar un piso. Pintors Barcelona pintores

  

La millor manera de tenir una orientació del pressupost pintar pis  és calcular preu m2 de parets  a pintar, sala per sala. Nosaltres som pintors de pisos a barcelona, i en aquest article li mostren el criteri que seguin,  per tal que vostè mateix pugui fer-se una orientaciò del que li costaria un pintor professional .

 

À Pintors Barcelona li oferim aquest  exemple: 

Si tenim una habitaciò  que fa 4 X 3 m X 2,60 d'àlçada;  ens sortirian12 m2 de sostre i  36m2 de parets per pintar. Uns 48 m2 en total.  

Aplicar dues capas  de una pintura plàstica  de alta qualitat  surt metre quadrat al voltant de 6 euros.   

Segons el estat de les parets, el mobiliari a protegir, o altres factors, el preu resultan és pot variar  un 25% per sobre o per sota. En el cas de que  l'habitació és buida de mobiliari, les parets estan en bones condicions, i  apliquem dues capes de blanc o de colors pastel, (sempre amb material d'alta qualitat i neteja total).

 

 

En aquest cas el preu pintar habitacío a Barcelona es pot ajustar a 216,00 euros Iva 10% inclòs

Si ens troben  paret a pintar que requereixen   molte feine de preparaciò:  

-protegir el paviment i el mobiliari,

- arreglar alguns defectes

-aplicar varias capes amb colors personalit-zats 

el pressupost per pintar seria 48m2X6 = 288 d'euros IVA inclós.

I així, segons les variacions  del procés de treball a realitzar, pot el preu unitari per 6 euros metro2 que vam tenir comentant oscil·laran aproximadament 25% cap avall o cap amunt. Aquests preus són aproximats i segons l'època de l'any també poden força ofertes pintors, poder conduir preus encara una mica més ajustats. Així, amb aquests criteris tenen el pressupost per pintar el pis Pintors-Barcelona

Escribir comentario

Comentarios: 0